Klant

Telfort

Sinds 2001 verzorgen wij voor telecomaanbieder Telfort diverse werkzaamheden, als dtp-werk, drukwerk, winkelinrichting en productontwikkeling.

Telfort logo

Telfort Campagne CombiVoordeel

Telfort beloont klanten die een mobiel abonnement met een bel- en internetbundel combineren met een Internet & Interactieve TV abonnement met extra voordeel: ‘CombiVoordeel. Combineer en profiteer.’

In mei 2014 ging de Telfort campagne CombiVoordeel van start. In opdracht van Telfort verzorgden wij de opmaak van de instore pos-materialen, abri’s, direct mailings en de huis-aan-huis folders. Tevens produceerden wij de instore pos-materialen.

In lijn met de bestaande CombiVoordeel-iconen, deden wij ook de vormgeving van het opnemen- en het Kids-pakket icoon.

Voor de interne activatie van de Telfort Campagne CombiVoordeel 2014 werden alle medewerkers getrakteerd op een heerlijke taart met CombiVoordeel-print. In totaal werd op één dag taart geleverd aan maar liefst 3.650 personen, verdeeld over 295 locaties. Zelfs de medewerkers van het callcenter in Suriname werden verrast met een heerlijke CombiVoordeel-taart.

In 2015 ontvingen de klanten die zich voor CombiVoordeel hadden aangemeld een kleine traktatie van Telfort. Naar concept van Goud Activatie verzorgden wij ruim 3.500 bonbon-doosjes, met een assortiment van 5 verschillende bonbons. Het doosje werd door ons ontwikkeld en geproduceerd op food-guaranteed papier, bedrukt met geurloze inkt om aantasting van de chocoladesmaak te voorkomen.

  • TELFORT CV POS
  • TELFORT CV AMD
  • TELFORT CV DM
  • TELFORT CV HAH
Nile Graficare
Nieuwendammerkade 28 C1
1022 AB Amsterdam
T 020 - 422 27 49
E info@nile-graficare.nl
Algemene voorwaarden
Copyright © 2017 Nile Graficare
Alle rechten voorbehouden