Klant

Telfort

Sinds 2001 verzorgen wij voor telecomaanbieder Telfort diverse werkzaamheden, als dtp-werk, drukwerk, winkelinrichting en productontwikkeling.

Telfort logo
Categoriën: Campagne Drukwerk DTP

Telfort telefoonkandelaar

Voor Telfort ontwikkelden en produceerden wij de Telfort telefoonkandelaar op basis van de slogan: “Bij Telfort begrijpen we hoe belangrijk het is om altijd verbonden te zijn. Ook met de Kerst wil je het liefst het voorgerecht, het aansnijden van de kalkoen of je zelfgemaakte Hemelse Modder met de rest van de wereld delen. Toch is Kerst ook hét moment om even offline met je familie en vrienden te zijn. Daarom geeft Telfort je als speciale klant een feestelijk cadeau, waardoor je optimaal kunt genieten van het kerstdiner.”

De Telfort telefoonkandelaar werd door ons ontwikkeld en geproduceerd naar concept van N=5. Rekening houdende met het formaat en de stabiliteit van deze kandelaar, werd deze uit één vel gestanst. Door alle elementen in één vel te houden, was het mogelijk om de kandelaar in een enveloppe weg te geven, welke van een instructie en campagnetekst werd voorzien. De Telfort telefoonkandelaar werd gedrukt op houtvrij, gesatineerd mc papier en vervolgens tweezijdig gecacheerd op een twee millimeter dik grijsbordkarton en daarna gestanst.

Door een Facebook-actie wonnen tien gelukkigen een exemplaar van deze telefoonkandelaar. De overige 8.000 exemplaren werden in de Telfort-winkels aan klanten meegegeven bij het afsluiten van een abonnement.

Nile Graficare
Nieuwendammerkade 28 C1
1022 AB Amsterdam
T 020 - 422 27 49
E info@nile-graficare.nl
Algemene voorwaarden
Copyright © 2017 Nile Graficare
Alle rechten voorbehouden