Klant

Stichting Geheim Geweld

Stichting Geheim Geweld is dé stichting die zich inzet voor slachtoffers van de lange termijn gevolgen van kindermishandeling. Daarnaast bieden wij deskundigheidsbevordering aan professionals.

logo-geheim-geweld
Categoriën: Webdesign

Website met forum voor Stichting Geheim Geweld

Voor Stichting Geheim Geweld realiseerden wij in 2014 een openbare website met daaraan gekoppeld een forum. De stichting wilde dit forum voor slachtoffers van geheim geweld – vanwege de gevoeligheid – alleen toegankelijk laten zijn voor leden. Daarvoor diende ondermeer een dubbele controle op inschrijvingen door de beheerders te worden ontwikkeld.
Bij het design werd direct rekening gehouden met de eisen van de stichting en de responsive functionaliteiten van de website. Zo hebben wij de website gebruiksvriendelijk gemaakt op de verschillende devices als tablets en smart phones.

Aan de website is ook een betalingsmodule gekoppeld voor donaties en verder een nieuwsbriefmodule en een gebruikersportaal. Voor bijeenkomsten, lezingen en workshops zijn door ons verschillende inschrijfformulieren ontwikkeld.

Het CMS van de website, nieuwsbriefmodule en de beheerdersfunctie van het forum zijn eveneens gebruiksvriendelijk ingericht.

Klik hier voor de website van de Stichting Geheim Geweld.

  • SGG MOCKUP

Deze website is o.a. voorzien van:

Nile Graficare
Nieuwendammerkade 28 C1
1022 AB Amsterdam
T 020 - 422 27 49
E info@nile-graficare.nl
Algemene voorwaarden
Copyright © 2017 Nile Graficare
Alle rechten voorbehouden