logo-svow

Stichting SVOW trapt af!

De Stichting Samen Veilig Ouder Worden (SVOW) heeft op 15 juni dit jaar een groot scala aan maatregelen gepresenteerd tegen financieel misbruik van ouderen. In nauwe samenwerking met diverse partners en het bestuur van de stichting hebben wij de website van SVOW gebouwd. Wij, als Nile Graficare, zijn trots om deel uit te maken van dit mooie initiatief. Naast de website hebben wij diverse elementen uit de huisstijl vormgegeven en opgemaakt.

De website is een volledige responsive website met webshop.

Over de Stichting SVOW

De stichting (SVOW) heeft de ambitie uit te groeien tot het kenniscentrum met betrekking tot het tegengaan van uitbuiting van ouderen. Daarnaast streven zij naar een veilige leefomgeving naarmate afhankelijkheid toeneemt en willen zij helpen het gevoel bij gekrenkt vertrouwen te herstellen indien dit is geschonden.

Op de website staat een overzicht van alle diensten en hulpmiddelen die de stichting biedt om de uitbuiting van ouderen tegen te gaan. Maar ook interviews met slachtoffers en samenwerkende organisaties en steunbetuigingen van Nederlanders die het initiatief van de stichting SVOW een warm hart toedragen.

Bezoek de website op: www.svow.nl

Nile Graficare
Nieuwendammerkade 28 C1
1022 AB Amsterdam
T 020 - 422 27 49
E info@nile-graficare.nl
Algemene voorwaarden
Copyright © 2017 Nile Graficare
Alle rechten voorbehouden