Over ons

over-ons

 

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Nile Graficare, een grafisch productie- en reclamebureau gevestigd in Amsterdam Noord. Precies 30 jaar geleden is Nile Graficare opgericht, en op dit moment bedienen wij ruim 125 klanten, verspreid over het hele land.

Dit succes hebben wij weten te bereiken door ons te omringen met professionele partners, die allemaal hun eigen specialisme hebben. Deze opzet is voor ons cruciaal omdat wij een compleet product aanbieden, waarvan elk element door een specialist wordt verzorgd en beoordeeld. De technische kennis binnen ons team, gecombineerd met de aanvullende kennis van onze partners, heeft ons nog nooit voor onverwachte verrassingen doen staan. Door een strenge selectie van onze partners gedurende ons  dertigjarig bestaan, beschikken wij over een kwalitatief hoogstaand en betrouwbaar partnerbestand dat goed op de hoogte is van de kwaliteit die wij leveren en daar ook helemaal naar handelt. De beste garantie die wij u kunnen bieden.

Een niet onbelangrijk voordeel is ook dat wij daardoor nooit met een capaciteitstekort te maken hebben en wij met een relatief klein team een groot aantal klanten direct kunnen bedienen. De lijnen zijn kort, voor ruis is geen plaats. Ons motto bij dit alles luidt: ‘Afspraak is afspraak’.
Dat klinkt vanzelfsprekend, maar in de praktijk is dat wel eens anders. Stel ons op de proef en neem gerust contact met ons op via het contactformulier of via info@nile-graficare.nl. Natuurlijk kunt u ons ook bellen voor een vrijblijvende kennismaking bij ons op kantoor in Amsterdam.
Nile Graficare
Nieuwendammerkade 28 C1
1022 AB Amsterdam
T 020 - 422 27 49
E info@nile-graficare.nl
Algemene voorwaarden
Copyright © 2017 Nile Graficare
Alle rechten voorbehouden